Hästar till salu

Jerka

Ras: Svensk Ridponny 75% SWB

Mankhöjd (cm): 158

Inriktning: Fälttävlan,Hoppning

Kön: Valack

Födelseår: 2016

Färg: Brun

Hästens namn: Starias xlnt Ditalini


Min fantastiska ponny blir ca 158 i mkh så det blir en otroligt snabb, vändbar och storhoppande häst i stället . 

Han är e. Dirco Hästak 1005 e. Irco Mena e. Irco Marco- Menelekxx) u. Castanja Elit e. Caracas – Rote Boldt Förädlingshingsten med hoppegenskaper utöver det vanliga. Som unghäst var han Sveriges vinstrikaste. DIRCO = Ädel – Lätt – Försiktig – Smidig – Snabb – Otrolig ridbar med stor segervilja. Dirco har legat i Tio i Topp på avelsindexet för hopphästar Av de bästa fadershingstarna för hopphästar låg Dirco, Irco Mena och Irco Marco bland de tio bästa av 333 listade hingstar. Hans årgångar har inte varit så stora med procent startande hästar är mycket hög och topp placerade avkommor av dem är otroligt hög.

Vi kan tydligt se han starka nedärvning i sin fina ridbarhet, sin stora spänst, galopp och fina hoppteknik Ditalini är u. Diana RP 1361. Diana har tävlingmeriter i internatioonell MSV A hoppning och Lätt:A dressyr.

Diana är mor till ridponnyhingsten Converse All Star RP 186 som nu vid 7 års ålder har flera felfria rundor i 120. Diana är e. Dito RW 75. Toppstammade welshhingsten Dito som tävlat MSV A hoppning och SM i fälttävlan är känd som anfader till en mängd framgångsrika hopponnyer som ärvt hans tuffa tävlingsinstinkt. På Dianas moders sida återfinns SWB-hingstarna Ceylon 454 och Urbino 430.Uno

Ras: Svensk Ridponny 75% SWB
Mankhöjd (cm): 158
Inriktning: Hoppning,Fälttävlan,Dressyr
Kön: Valack
Födelseår: 2017
Färg: Brun
Hästens namn: Starias L’Asagnette
Ursprungsland: Sverige

L’Asagnette är en toppstammad valack 75% SWB och 25% welsh. L'Asagnette är e. L'Acteur 1041. L'Acteur A-premierad hingst med tävlingsmeriter i svår internationell dressyr. Tack vare sin moders härstamning ger L'Acteur avkommor för så väl dressyr, hoppning och fälttävlan. L'Asagnette är u. Diana RP 1361. Diana har tävlingmeriter i internationell MSV A hoppning och Lätt:A dressyr. Diana är mor till ridponnyhingsten Converse All Star RP 186 som nu vid 7 års ålder har flera felfria rundor i 120. Diana är e. Dito RW 75. Toppstammade welshhingsten Dito som tävlat MSV A hoppning och SM i fälttävlan är känd som anfader till en mängd framgångsrika hopponnyer som ärvt hans tuffa tävlingsinstinkt. På Dianas moders sida återfinns SWB-hingstarna Ceylon 454 och Urbino 430.
L'Asagnette är en häst för dig som vill ha hög kvalitet i en lite mindre förpackning. Vi uppskattar färdig mankhöjd till 158-160. Han hanteras dagligen och visar ett mycket trevligt temperament. En framåt individ med mjuka och härliga gångarter. Finns att se och träffa hos sin uppfödare. Varmt välkommen med frågor